Pa al vapor amb encenalls de xocolata i fruita seca!

Una recepta ideal per a acampades o matins ocupats 🍫🍒

Si estàs buscant una recepta ràpida i fàcil, que puguis fer sense massa esforç, has arribat al lloc indicat! Aquest pa al vapor embolicat en ulls (sí, ho has llegit bé) està ple de sabor i sorpresa. A més, només necessites uns quants ingredients!

Ingredients

  • 200g de barreja per a pancakes
  • 1 ou
  • 140ml d’aigua
  • Una mica d’oli d’oliva
  • Al teu gust: encenalls de xocolata, fruita seca (tria les teves preferides)

Instruccions 📝

  1. Preparar el motlle (o embolcall d’ull… o el que vulguis! 😉):
    Afegeix una petita quantitat d’oli d’oliva al motlle perquè no s’enganxi.
  2. Barrejar els ingredients principals:
    En un bol, barreja bé la barreja per a pancakes, l’ou i l’aigua fins a obtenir una massa homogènia. Pots afegir aquí els encenalls de xocolata i la fruita seca per donar-li un toc deliciós.
  3. Farcir i embolicar:
    Omple el teu motlle amb la barreja i embolica-ho amb cura. Si tens “ulls” extres (potser paper de cuina?), lliga’ls bé!
  4. Coure al vapor:
    Col·loca l’embolcall en aigua bullent i deixa’l coure durant 15 minuts. (Nota: si la part superior no s’endureix, dona-li la volta i continua coent!)
  5. Llestos!
    En pocs minuts tindràs un deliciós pa al vapor. Si creus que està sòlid i esponjós, ja està fet!
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Chamo.(ちゃも)【キャンプ】 (@chamo.cam)


Gaudeix!

Aquest pa és perfecte per a un esmorzar ràpid en un matí ocupat o una aventura a l’aire lliure. Afegir encenalls de xocolata i fruita seca li dóna un toc especial, però no dubtis a experimentar. El millor de tot és que no cal que et rentis les mans després, una tovalloleta ràpida i llest! 😉


Suggeriments per acompanyar:

  • Cafè o te calent: Per a aquells matins freds a la muntanya o mentre veus la sortida del sol.
  • Sopa casolana: Combina-ho amb la teva sopa preferida, és una combinació infal·lible!

Si proves aquesta recepta, explica’m com t’ha sortit i quins ingredients has afegit!


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *