Site Overlay

Linux amb aparença de Windows

Fa poc vaig començar a utilitzar un «Linux» força especial. No és que sigui un sistema operatiu diferent de la resta de Linux, però ve preparat amb programes relacionats amb la ciberseguretat. Tot i això, hi ha un apartat que no tenia en compte i és força «curiós».

Una de les característiques de Kali Linux és que se centra en la ciberseguretat. Per a moltes persones del sector, segurament ja estan acostumades a veure aquest sistema operatiu, els seus icones… entre d’altres. Així que Kali Linux inclou un mode encobert que simula l’escriptori de Windows a través de «Kali-undercover».

Si poses a la consola:

kali-undercover

Activaràs aquest sistema tan curiós de ciberseguretat i donaràs un aspecte de Windows. Si tornes a utilitzar aquest comandament, tornaràs a posar la visió per defecte.

També, des de la barra de tasques pots cercar «undercover» i podràs fer exactament el mateix sense haver d’entrar a la consola.

Una funcionalitat graciosa, però que veig molt útil per a aquells que volen fer la transició de Windows a Linux d’una manera més coneguda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *